Programok

Istentiszteletek:

Veszprémben:

minden vasárnap és ünnepnap: 10 órakor
Helyszín: Kossuth u. 4.

Balatonalmádiban:

minden vasárnap és ünnepnap: 16 órakor
Helyszín: Bajcsy-Zs. u. 25.

Balatonfűzfő:

minden hónap első vasárnapján, karácsony, pünkösd ünnepén 14:30-kor úrvacsorai istentisztelet.
Helyszín:református templom

Gyermek-istentisztelet:

Veszprémben: a tanév minden vasárnapján 10 órakor, valamint szenteste 16 órakor

 

Közösségépítő alkalmaink:

Bibliaóra:

Őszi és tavaszi sorozat keretében egy-egy bibliai, egyházi témát járunk körül. A bibliaóra résztvevőinek lehetősége nyílik a beszélgetésre, kérdéseket tehetnek fel, elmélyülhetnek hitükben és hitismeretükben testvéri közösség keretében.

Nőegylet:

A közösség célja testvéri kapcsolatok építése, ápolása, beszélgetés, szolgálatok felvállalása az asszonytestvérek körében és az egyes gyülekezeti alkalmakon.

Férfikör:

A férfiak gyülekezetben való részvételének erősítése, valamint aktív szolgálatba állítása a kör elsődleges célja.

Gospel-kórus:

A modern – ifjúsági , gospel, és egyéb – énekeket, kórusműveket kedvelő fiatal és kevésbé fiatal gyülekezeti tagok közös éneklésének alkalma, melyeken felkészülhetnek gyülekezeti alkalmakon való szolgálatra.

Énekkar:

Klasszikus kórusművek éneklésére, istentiszteleti szolgálatra, más egyházi kórusokkal való kapcsolattartásra alakult közösség minden jó hangú és a kóruséneklést kedvelő gyülekezeti tag számára.

Gyermek-istentisztelet:

A tanév minden vasárnapján, valamint szenteste, a tanévnyitó és tanévzáró istentiszteletek közötti időszakban kötetlenebb, gyermekek számára követhetőbb, élvezhetőbb istentiszteleti alkalom a felnőttek istentiszteletével párhuzamosan a gyülekezeti teremben.

Ifjúsági óra:

A fiatalok számára fontos, hogy a gyülekezet közös alkalmai mellett külön is együtt lehessenek. Ilyenkor lehetőség nyílik bibliai, hitbeli kérdések fiatalos megbeszélésére, játékra, ifjúsági énekek éneklésére, s arra, hogy fiataljaink jól érezzék magukat együtt.